Nieuwe start.

Bijna terug bij af…

Ik was zo trots op mijn gewichtsverlies. maar liefst 65 kg was ik kwijt. Maar goed, toen kreeg ik reuma, schildkliergezeik, verbouwing, een verhuizing, een puppy, kortom minder tijd, meer stress, fysieke onmacht en veel excuses om vooral de controle maar te laten vieren. Gevolg… 26 kg erbij in één jaar.😡

Motivatieloos

En bij elke kilo erbij kreeg ik meer en meer het gevoel van Laat maar waaien, wat maakt het ook uit. Maar het maakt uit! Want ik vind mezelf veel minder leuk als ik te zwaar ben, ik kan veel minder, het is ongezond en al die leuke kleren in mijn kast pas ik niet meer. 😢

Knop om.

Dus na een weldadige kerst en oud en nieuw vond ik het hoog tijd om mijn eetgewoonten weer eens onder de loep te nemen. Gezonde dingen eten, afwegen wat ik eet, geen snoep, wijn of andere “lekkere” dingen meer, maar groente, fruit, shakes (body&fit), vlees, vis, alle dingen die ik eigenlijk ook heel lekker vind.😋

Valt niet mee.

Het is even wennen, want mijn lichaam snakt naar chocolade, chips, patat en meer van dat soort troep, maar ik kijk elke dag naar de kleren die ik hopelijk straks weer aan kan. Zonder vetrol op mijn buik of knellende stukken. 🤭

Resultaat!

Resultaat na 1 week: -2 kilo.

Yessssss. Echt een goede motivatie om het vol te houden. Nog maar 24 kg te gaan.

Advertentie

Laat maar horen wat jij ervan vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s