Steun Jelle Westra bij zijn Marathon voor Kika!

15192723_1212955042122548_7293289723528832671_n

Onlangs bood ik een van mijn Garmin horloges te koop aan en op deze advertentie reageerde Jelle, die nog een sporthorloge zocht voor zijn training in de aanloop naar de Marathon in New York.

Want Jelle Westra loopt de Kika Marathon in New York.

Velen kennen Jelle van de facebookpagina Hardlopen en/of Ik Loop Hard. Toch wil ik hem nog even extra onder de aandacht brengen, want momenteel is hij volop in training voor de Kika Marathon in New York.

Hij loopt in 2017 42 kilometer voor het goede doel en zoekt sponsors. Misschien dat er onder mijn lezers iemand zich geroepen voelt of iemand kent die nog een sponsordoel zoekt, dus zegt het voort!

De marathon wordt weliswaar pas in november 2017 gelopen, maar Westra wil goed voorbereid aan de start staan.

Jelle vertelt: “Het is een geweldige en heftige uitdaging die ik aanga. Mijn doelstelling is om een zo hoog mogelijke sponsoropbrengst op te halen. En daarbij heb ik veel hulp hard nodig!”

Kika, Stichting Kinderen Kankervrij, werd in 2002 opgericht om onderzoek naar genezing mogelijk te maken. De afgelopen tien jaar is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen naar 75 procent.

Alle specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden. Het streven is om 95% van de kinderen met kanker te genezen in 2025!

Wil je Jelle ook sponsoren in zijn weg naar een mooi bedrag voor Kika, kijk dan op www.runforkikamarathon.nl.

 

 

Advertentie

Laat maar horen wat jij ervan vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s