SingelSwim Utrecht 2016.

normal_bb0f8b977db6a633b685d4606e7d97e744ba120e

Aankomend weekend zal ik samen met mijn man en een vriendin deelnemen aan de Utrechtse SingelSwim. Hiermee willen we geld bij elkaar zwemmen voor Spieren voor Spieren. Dankzij de donaties van vrienden en familie en ons, behoorlijk hoge, inschrijfgeld, kunnen ook wij ons steentje bijdragen aan het onderzoek naar de spierziekte FSHD.

De SingelSwim vindt plaats op zondag 19 juni 2016 in Park Lepelenburg. Het startschot wordt rond het middaguur gegeven door een Utrechtse prominent. Na het startschot zal er om de 5 minuten een wave met zwemmers starten. Alle deelnemers zwemmen om gevangenis Wolvenplein heen, langs de stadsschouwburg en komen na 1,2 km aan bij de finish in Park Lepelenburg. Deelnemers die voor 2 km meedoen, zwemmen nog 800 meter door. Na de keerboei finishen ook zij hun legendarische zwemtocht in het park waar vrienden, familie en collega’s staan te wachten.

Zelf weet ik echt nog niet welke afstand ik zal zwemmen. Ik zit dan tegenwoordig wel op een borstcrawlcursus, maar zo in de grachten zwemmen is toch weer wat anders dan trainen in het schone zwembad. Natuurlijk mogen (moeten) we wel een wetsuit aan, maar geen idee hoe ik zal presteren onder deze omstandigheden. Ik heb mezelf voorgenomen pas bij het 1,2 kilometer punt te beslissen of ik verder zal gaan voor 2 km of dat ik het dan daarbij laat.

Hoe meer aanmoediging er is, hoe beter het natuurlijk zal gaan. Ook is het nog steeds tijd om te doneren. Klik om te doneren daarom nu op DONATIELINK. In het Park Lepelenburg spelen verschillende bands en dj’s en uiteraard mag een hapje en een drankje niet ontbreken. Rond 16.00 uur maken we de officiele stand van opgehaalde donaties bekend.

Tot zondag!!!

Route
Advertentie

Laat maar horen wat jij ervan vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s