Foto’s van de Rotterdam Marathon 2016

Wat was het een geweldig feest hè mensen! Als toeschouwer was het fantastisch om mee te maken hoe zo ontzettend veel mensen met volle overgave door Rotterdam lopen. Zelf stond ik daar om mijn man aan te moedigen, die zijn eerste marathon liep en ook heeft uitgelopen.

En omdat ik daar toch stond was ik natuurlijk niet te beroerd om wat foto’s te maken. In totaal liep dit op tot zo’n 4000 foto’s, dus sorry, het waren er iets meer dan verwacht haha.

Ik heb geprobeerd de boel een beetje te rangschikken, maar als toeschouwer is het lastig om precies te zien in welk gedeelte van de wedstrijd je ziet. Nou ja, ik heb mijn best gedaan.

De foto’s zijn volledig gratis, het enige wat je dus moet doen is alle mappen doorworstelen om te zien of je ergens vastgelegd bent. Niets is bewerkt of verwijderd, dus ben je wazig of lelijk op de foto, tja, dat is dan gewoon pech.

(Heb je heel veel problemen met een afbeelding van jezelf, dan kun je me natuurlijk altijd even mailen of ik de foto weg wil halen.)

Zie je bekenden op een foto of jezelf, je mag altijd taggen en dan voeg ik de tag toe. Ik wil niets voor de foto’s, ik stond er toch. Wel zou ik het leuk vinden als jullie deze pagina zoveel mogelijk delen. Enneh Geweldig gedaan hoor!!!

Links:

Start Wave 1 Doorkomst Erasmusbrug

Start Wave 2 Doorkomst Erasmusbrug

Start Wave 3 Doorkomst Erasmusbrug

Start Wave 4 Doorkomst Erasmusbrug

Slinge 16 Kilometer punt deel 1

Slinge 16 Kilometer punt deel 2

Slinge 16 Kilometer punt deel 3

Slinge 16 Kilometer punt deel 4

 

 

 

 

 

 

Advertentie

5 gedachtes over “Foto’s van de Rotterdam Marathon 2016

Laat maar horen wat jij ervan vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s