Foto’s van de Cross Duathlon van de Pyramide in Austerlitz.

Vandaag heb ik foto’s gemaakt bij de (cross) Duathlon rond de Pyramide in Austerlitz, waar mijn man aan meedeed. Tijdens deze middag heb ik ook vele foto’s gemaakt van anderen die daar rondliepen, fietsten of bezig waren met hardlopen.

Het was een koude ochtend, want de regen kwam met bakken uit de lucht, maar de sfeer was heel gezellig. Helaas wel heel weinig toeschouwers. Nou ja, dat is eigenlijk alleen jammer voor de sporters dan, want voor mij was het perfect om foto’s te kunnen maken zonder te moeten dringen.

Ik heb nog net de finish van de junioren winnaar mee kunnen nemen en als je de korte afstand hebt gelopen/gefietst, dan zit jouw afbeelding er gegarandeerd een keertje bij. Klik op deze LINK en je kunt deze afbeeldingen gratis downloaden. Hieronder zie je alvast een aantal voorproefjes.

IMG_1984 IMG_2020 IMG_2035 IMG_2038 IMG_2068 IMG_2136 IMG_2208 IMG_2436 IMG_2493

Advertentie

Laat maar horen wat jij ervan vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s