Win-Win. Spotgoedkope Crivit hardloopkleding, het Budget Merk van Lidl. Is het wat? Plus WIN-actie!

dia2De kledingindustrie maakt op sportgebied een snelle groei door. Steeds meer mensen gaan sporten, vooral steeds meer vrouwen, en steeds minder mensen krijgen moeite met hele strakke pakjes.

Gouden tijden dus voor sportzaken. Niet alleen sportwinkels doen goede zaken, ook winkels met sportproducten als randproduct proberen een graantje mee te pikken van wat je wel de meest Sportieve jaren van de 21e eeuw kunt noemen.

1575735Zelf beschik ik tot mijn geluk over de middelen om me te storten op de meeste exclusieve hardloopkleding van merken als bijvoorbeeld Under Armour, Asics, crivit-herren-funktionsshirt--1Röhnisch, Björn Borg en Nike, maar wat als je nu niet zomaar 80 €uro kunt (of wilt) uitgeven voor een hardlooptight of 50 €uro voor dat ene aparte shirt?

Dan zijn er gelukkig naast al die gevestigde merken ook merken als Crivit, die inspelen op de trend van hardlopen en de drang van lopers om er leuk uit te zien, zelfs als ze niet heel veel geld te besteden hebben.

En daar komt Crivit met zijn assortiment om de hoek. De kleuren en ontwerpen zijn minstens zo leuk als die van de bekende merken, maar de prijs… Dat is wel even een ander verhaal.

Een broek voor 7 €uro en een shirt voor 5 €uro? Dat kan onmogelijk iets zijn, toch? Dat wilde ik dus wel eens even zelf uitproberen, dus op naar de Lidl!

IMG_20150814_110555Als klant moet je er vroeg bij zijn. Als het krantje op je deurmat valt, ben je eigenlijk al te laat. Denk niet: Ik ga overmorgen wel, want dan zijn de schappen compleet geplunderd en ligt er alleen nog overgebleven verpakking.

Zodra je de Lidl binnenwandelt, valt je meteen de menigte op die in verschillende bakken door de nieuwste collectie heen gaat.

Het is graven en spitten om je maat er uit te pikken en dat is iets wat mij wel enorm tegenstaat. Het goedkope merk wordt zo mogelijk nog goedkoper door deze ervaring, maar dan niet in positieve zin. Nou ja, diep ademhalen en duiken maar.

1276214_CRIVIT--Damen-Funktionsshirt_xxlNa een kwartier heb ik wat ik wilde hebben. Een stel setjes om te proberen en een aantal setjes om te verloten als ik er nog een artikel over ga schrijven. Ik word woest aangekeken door andere liefhebbers omdat ik hun beoogde buit inpik, maar ik heb een brede rug.

En een doel, mijn lezers een keer verwennen met een kadootje. Bij dezen dus. Maar eerst nog even doorlezen mensen!

Ik heb het dus uit de verpakking gehaald, zodra ik thuis ben. Allereerst valt me op hoe groot de maat van de shirts uitvalt. Ik heb zelf maat S gekocht en daar pas ik bijna 2 keer in. Geen goed begin… De tights vallen echter precies goed. De stof is een beetje aan de slappe kant, maar niet doorschijnend en stevig genoeg om in de rennen.

crivit-damen-sport-pantys-2er-1225112Het ontwerp van de shirts en broekjes en de kleur en print van de stoffen vind ik heel modern en doet totaal niet goedkoop aan. Bij het lopen ben ik aangenaam verrast. De kleding is goed genoeg om in de lopen en je comfortabel te voelen.

De shirts en tights vind ik mooi, maar het is geen topkleding en daar moet ik eerlijk in blijven. Het zou al beter zijn als een en ander beter zou passen…

Misschien ben ik verwend, misschien is het gewoon ook niet heel erg geweldig, maar wat belangrijk is, is dat deze kleding dan ook echt heel goedkoop is en daarom naar mijn mening fantastisch geschikt voor de beginnende hardloper die, als het even meezit, nog wat maten gaat wijzigen als het hardlopen een hobby wordt.

crivit-damen-capri-laufhose-2461393Als je dan een tijdlang in dezelfde maat zit is het alsnog een optie om een keer een wat een duurdere tight te kopen. Dus mijn mening in wat steekwoorden over deze Crivit kleding: Super goedkoop, leuk, behoorlijke kwaliteit, niet maatvast, modern, kleurrijk en zeer geschikt voor de beginnende loper.

Wat wel boven verwachting is wat betreft de kwaliteit zijn de shorts en het ondergoed. De sportbeha is bijna net zo goed als de veel duurdere Shockabsorber en zit fantastisch.

De shorts zijn leuk, praktisch en modern, voorzien van binnenbroek, koord en zakje voor iPod of sleutel. Zeker als je nagaat dat beiden verkrijgbaar zijn voor slecht 6 €uro vind ik dit echt waar voor je geld.

crivit-damen-funktionsshirt-2499103Ook de windjacks/regenjasjes zijn helemaal fantastisch voor de prijs. 15 €uro voor een superleuk jackje, in diverse hippe kleuren, dat je goed beschermt tegen een behoorlijke regenbui en flinke wind.

Groot nadeel vind ik de capuchon die je niet kunt wegstoppen, waardoor er continu een soort wapperende parachute aan je hoofd hangt.

Evengoed is mijn conclusie zeer positief. Je moet het een beetje treffen met het product, en dat kun je alleen door te proberen. Lidl doet nooit moeilijk over retourneren, dus meenemen, thuis passen en eventueel terugbrengen is zeer goed mogelijk. Voor deze prijs zijn ze absoluut het proberen waard!

crivit-damen-funktionsshorts-zoom--22Dus als je nog eens een Lidl krantje op de mat vindt, met een sportkleding aanbieding, dan is het zeker de moeite waard om ervoor te worstelen in de winkel.

En dan nu: De WIN-actie!!

Wil jij kans maken op een shirt (dames of heren) of een broekje? Ik geef 3 shirts en een broekje weg. Wat moet je doen?

 1. Like dit bericht en de Facebookpagina RunEatRelaxRepeat.
 2. Volg RunEatRelaxRepeat op wordpress of instagram.
 3. Deel dit bericht of het oorspronkelijke facebookbericht.
 4. Plaats een reactie hieronder of onder het oorspronkelijke WIN-actie bericht op Facebook met daarbij vermeld waarop je kans wilt maken (vergeet niet je maat erbij te zetten) en waarom je vindt dat jij dit kadootje verdient. Je mag het natuurlijk ook aan iemand anders geven!

dia2

4 gedachtes over “Win-Win. Spotgoedkope Crivit hardloopkleding, het Budget Merk van Lidl. Is het wat? Plus WIN-actie!

 1. Ik ben bekend met het merk Crivit, en idd de maatvoering is vaak ruim, waardoor je vaak een maatje kleiner kan nemen. Maar jet voldoet prima, ook het sport ondergoed ( wielren en hardloop, evt motorondergoed) zit ook fantastisch. Het blijft ook nog eens mooi na het wassen😃
  Ik wil niet mee dingen, heb al genoeg loopkleding( eigenlijk teveel)

  Geliked door 1 persoon

  1. ik doe niet aan hardlopen, gebruik de step, hiervoor voetbal shorts en shirts van NIKE. Begin dit jaar heb ik me gewaagd aan de crivit kleding. Inclusief de sportschoenen. Ik moet zeggen dat de kleding me eigenlijk veel beter bevalt. Gebruik al jaren de drifit, kleding van de liddell heeft de zelfde eigenschappen. Inderdaad als ze het aanbieden moet je er snel bij zijn. En er is geen paskamertje, maar de prijs is er ook wel na. vind het echt kwaliteit, doet niet onder aan de zogenaamde merkartikelen.
   De sportschoenen slijten wel snel, zolen bedoel ik, echter bij het steppen heb ik ondervonden dat merk schoenen ook snel gaan. en dan is een prijsje van zo ongeveer tussen de 15 en 19 euro wel erg aantrekkelijk.

   Geliked door 1 persoon

Laat maar horen wat jij ervan vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s