Lachen met Hardlopers #2.

run-granny-run-a-fun-jungle-adventure-hd-free-iphone-screenshot-1Twee medewerkers van een energiebedrijf zijn op een mooie dag bezig met het opnemen van de gasmeterstanden bij behoorlijk oude huurwoningen in een stadje.

De één is een ervaren rot in het vak, de ander is net een paar dagen werkzaam bij de firma.  Ze kennen elkaar nog niet zo lang en zijn elkaar nog wat aan het aftasten.

Ze rijden samen in een bestelbusje van wijk naar wijk en parkeren de bus aan het begin van de straat. Van huis naar huis werken ze dan zo naar het einde van de straat toe.

Bij het laatste huis staat een oude vrouw voor het raam te kijken en ze zwaaien even vriendelijk naar haar. Ze laat hen binnen, ze nemen de meter op, zeggen gedag tegen de vrouw en gaan weer naar buiten.

Buiten zegt de jonge man tegen de oudere: Ik weet zeker dat ik eerder bij de bus ben dan jij! Dat laat de oudere man zich geen 2 keer zeggen en terwijl hij begint te rennen roept hij: Dat zullen we nog wel eens zien!

Ze rennen als hazen naar de bestelbus en eenmaal daar aangekomen horen ze een zwaar gehijg achter zich. Ze draaien zich om en zien de oude vrouw hijgend en puffend achter hen staan. Wat is er mevrouw? Waarom rent u achter ons aan?

Nou, hijgt de vrouw, toen ik jullie zo hard van mijn huis zag wegrennen na het opnemen van de gasstand, dacht ik dat ik beter ook maar kon beginnen met rennen!

Nog meer lachen? Kijk hier.

Nog

Laat maar horen wat jij ervan vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s