Lachen met Hardlopers…

Het is een hele mooie dag in het bos. Het is prachtig weer en de natuur groeit en bloeit in al haar pracht. Op deze prachtige dag lopen 2 jagers door de bossen op zoek naar een mooi groot hert om te schieten.

Gelukkig worden ze ruw in hun plannen gestoord wanneer plotseling een gigantische beer voor ze uit de bebossing springt en recht voor ze op zijn achterpoten gaat staan brullen. Ze zien niets anders dan rijen met tanden en beginnen te gillen van angst.

Het loopt de jagers dun langs de benen en ze laten van schrik hun jachtgeweren vallen. Ze rennen ervandoor alsof ze… door een agressieve beer op de hielen worden gezeten. De beer is echter nog behoorlijk snel en komt ondanks hun pogingen weg te komen toch dichterbij.

Dan stopt 1 van de jagers. Hij doet snel zijn rugzak af en pakt zijn hardloopschoenen uit zijn tas. Zijn maat kijkt hem aan alsof hij compleet gestoord is en zegt: Wat doe je nou man? Ben je nou helemaal gestoord? Ik weet dat je een hardloper bent, maar denk je nou echt serieus dat je die beer te snel af kunt zijn?

Ja, zegt de man, terwijl hij opstaat en weer begint te rennen, dat weet ik wel, dus ik hoef ook alleen jou maar voor te blijven!!!

Een gedachte over “Lachen met Hardlopers…

Laat maar horen wat jij ervan vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s