Start to Run met Evy Gruyaert Podcast Download.

9f6842996de0d00c67b0ffae33b4715f_1398340388Ik begon met hardlopen via de Start to Run podcast van Evy Gruyaert.

Heb hem gedownload, op mijn iPod gezet en dan maar doen wat ze zegt. Echt fantastisch hoe ze me bemoedigde en advies gaf. Inmiddels loop ik zonder Evy nog steeds en heb ik het al uitgebouwd naar zo’n 10 tot 15 kilometer.

Veel mensen zijn ook op zoek naar de Start to Run podcast van Evy Gruyaert van het Start To Run programma.

Hieronder kun je de links vinden. Er is een officiële, betaalde podcast die 12,95 kost en een gratis versie.

Start to run podcast: de links

Natuurlijk is het het fijnst voor Evy als je de betaalde podcast downloadt, ze verdient het en het is het geld echt waard, maar ik weet ook dat niet iedereen dat kan betalen, vandaar dat ik ook link naar de gratis versie.

Succes met hardlopen!

4 gedachtes over “Start to Run met Evy Gruyaert Podcast Download.

  1. Hallo Tess,

   Nee ik vrees het niet. In principe is het al een geluk dat deze nog gratis te downloaden is, aangezien ze vrijwel overal verwijderd zijn. Maar… ik heb zelf ook deze podcast gevolgd om te gaan hardlopen en ik kan je garanderen dat les 1 qua lengte en inhoud gelijk is aan les 2, dus als je deze gewoon 2 maal doet, heb je eigenlijk hetzelfde resultaat. Veel loopplezier!

   Groetjes, Arinka

   Like

  1. Hoi Tess,
   Het is bijzonder moeilijk om nog iets te vinden. Evy heeft de downloads zoveel mogelijk beperkt. Er zijn daarom ook geen nieuwe downloads meer te vinden. Sorry. Ik heb zelf ook deze podcasts gevolgd en weet dat les 2 hetzelfde is wat betreft inspanning als les 1. Dus als je begint met les 2 en die gewoon dan 2 keer loopt heb je hetzelfde effect. Er is inmiddels al een hele tijd overheen gegaan sinds je deze vraag stelde, dus ik hoop dat het eigenlijk niet meer nodig is en je ondertussen al met gemak 5 kilometer loopt. Zo niet, dan is dit een nieuw begin.

   Liefs, Arinka
   Run Eat Relax Repeat.

   Like

Laat maar horen wat jij ervan vindt!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s